• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404

İLAÇLAMALAR GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR

25/03/2020

İLAÇLAMALAR GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR

Çivril’de Korona Virüs tedbirleri kapsamında cadde ve sokaklar ilaçlı su ile yıkanırken mahallelere yolcu taşımacılığı yapan toplu taşıt araçları da ilaçlandı.
Çivril Belediyesi, toplum sağlığını tehdit eden Koronavirüse karşı aldığı tedbirler kapsamında yolları özel ilaçlarla yıkayarak, dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında mahallelere yolcu taşıyan araçlar ile ticari taksilerde dezenfekte edildi.
Koronavirüs tedbirlerini en üst seviyede tutan Çivril Belediyesi ekipleri, bir yandan halkın yoğun olarak kullandığı alanlarla kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmasını titizlikle yürütürken, bir yandan da vatandaşların yoğun olarak kullandığı mahalle, sokak ve caddelerde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Çivril Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı Hükümet ve Uşak Caddesi ile Cumhuriyet Meydanı ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokaklarda detaylı dezenfekte çalışmasını sürdürdü.
Çalışmalar kapsamında mesai saatleri içinde de yolcu taşımacılığı yapan servis araçları ile ticari taksilerin ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası