• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

VİRÜSE KARŞI BELEDİYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

25/03/2020

VİRÜSE KARŞI BELEDİYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çivril Belediyesi yarın kurulacak ilçe pazarı öncesi Pazar yerini dezenfekte ediyor.
Pazaryeri temizliği ve ilaçlaması ile ilgili açıklama yapan Başkan Vural; "Perşembe günü pazar yerimiz açık olacak. Vatandaşlarımız mümkün mertebe hızlı bir şekilde alışverişlerini tamamlaması, yakın temasta sohbet etmekten kaçınması daha iyi olacaktır." Dedi.
Korona virüs mücadelesi kapsamında dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam eden ve kamusal alanların ilaçlamalarını sürdüren Çivril Belediyesi Veterinerlik ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Perşembe gün kurulacak olan pazar öncesi pazaryerinde ilaçlama çalışması yapıyor. Sebze pazarı ile peynir pazarı ilaçlı losyonlarla temizlenirken kıyafet pazarının olduğu alanların da akşam saatlerinde dezenfekte edileceği belirtildi.
Çalışmalar ve pazaryeri temizliği ile ilgili olarak bilgi veren Başkan Niyazi Vural “Millet olarak gerekli tedbirleri alıp, kurallara uyduğumuz takdirde bu olayı en hafif şeklinde atlatacağımıza inanıyorum. Yapmamız gereken en önemli şey bize bir şey olmaz, bize bulaşmaz düşüncesinden sıyrılıp gerekli önlemleri hep birlikte almaktır. Birimiz yapıp diğerimiz yapmazsa olmaz o yüzden bir süreliğine gerekli disiplin içinde olmamız gerekiyor. Allah ülkemizi korusun tek temennimiz en hafif şekilde bu günleri atlatmaktır. Bu kapsamda çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor. Pazaryerimizi açacağız. Vatandaşlarımız mümkün mertebe hızlı bir şekilde alışverişlerini tamamlaması, yakın temasta sohbet etmekten kaçınması daha iyi olacaktır " dedi.
Çalışmalar kapsamında diğer mahalle pazarlarında da gerekli çalışmamaların yapılacağı belirtildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası