• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

IRGILLI’DAN OSMAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR

06/03/2020

IRGILLI’DAN OSMAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR

Hak ettiği hizmeti almasını bilen Irgıllı Mahallesi teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
Denizli’nin Büyükşehir olmasının ardından kasabadan mahalleye dönen ve istedikleri hizmeti alamayan mahallelerden biri olan Irgıllı nihayet yoluna kavuştu.
Birkaç ay önce kameralar karşısına çıkarak yollarının bir an önce yapılmasını isteyen Irgıllı Mahalle sakinlerinin çağrısına duyarsız kalmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan mahallenin ana yollarını sıcak asfalt yaptı.
Yapılan asfalttan memnuniyetini dile getiren vatandaşların arasında AK Parti Çivril Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çelikoğlu ve Irgıllı Mahalle Muhtarı Barış Altıntaş’da vardı. Mahalleye asfalt isteme noktasında da ön saflarda yer alan meclis üyesi Çelikoğlu ve Muhtar Altıntaş teşekür etme noktasında da ön saflardaki yerini aldı.
Aralık ayında yapımı tamamlanan sıcak asfalt yollar için pankart açarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür eden Ak Partili meclis üyesi Çelikoğlu; “Büyüklerimizin bir sözü vardır; ‘Devletin değirmeni ağır döner, unu da ince olur, ekmeği de güzel olur’ derler. Denizli Büyükşehir Belediyemizin de değirmeni ağır döndü ama zamanında döndü. Güzel döndü. Allah razı olsun Osman Başkanımızdan. Mahallemize 2 bin 250 metre civarında bir asfalt döküldü. Allah razı olsun, Allah uzun ömürler versin. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Firma sahibi ve yetkilisine, Osman Zolan Başkanımıza, Niyazi Vural Başkanımıza ve meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Herkes, meclis üyesi arkadaşlarımızda Irgıllı’nın derdi ile dertlendiler ve bize çok yardımcı oldular. Tabi bu işin mimarı, piri, reisi Osman Zolan başkanımız. bize büyük bir jest yaptı. Biz 800 metre asfalt yapılmasını beklerken bize Osman Başkanımız 2 bin 250 metre asfalt yaptı. Osman Başkanımızın bu jestine karşılık Nisan ayı içerisinde biz de kendisine bir jest yapmayı düşünüyoruz. Nasıl düşünüyoruz? Irgıllı halkı Osman Başkanımızı gerçekten çok seviyor ve sevdiği için de Osman Başkanımıza biz 930 tane oy çıkardık. Irgıllı’da 850 oy meclis üyeliğine çıktı, 830 oy da Niyazi Başkanımıza çıktı. Biz Osman Başkanımızı burada yere baktıracak hiç bir şey yapmadık. Osman Başkanımızı biz hep birinci çıkardık. Osman Başkanımızın da bu jestinden dolayı biz de Irgıllı halkı olarak Nisan ayında düzenleyeceğimiz yemeğimizle teşekkür etmeyi düşünüyoruz, inşallah. ” dedi.
Mahallesinin tozdan çamurdan kurtulması için meclis üyesi Çelikoğlu ile birlikte mücadele veren Muhtar Altıntaş; “Asfaltımız şuan güzel oldu. Bizzat Osman Başkanımıza da teşekkür ziyaretinde bulundum. Anayollarımız güzel olunca vatandaşımız ara yolları istiyor. Mesela bizim meşhur bir Dığan Sapı Mahallemiz vardır, yağmur şiddetli yağdığı zaman oradan sel olarak gelen sular Çayır Mahallemiz de göl olarak kalıyor ve balçık çamura dönüyor. Bir de bu ara yollarımız yapılırsa mahallemizin düzgün hoş bir görüntüsü olacak. Bunların haricinde mahallelimizin ihtiyacı çok. Çöp konteyneri, yıkık binalar, meydandaki Atatürk büstü, anons ses sistemi gibi mahallelimizin istekleri çok. Ne kadar hizmet yaparsak Irgıllı o kadar memnun kalacak. Biz muhtarların yapabildiği istemek, istemek, istemek yapabileceğimiz başka bir şey yok. O yüzden Osman Başkanıma ve Niyazi Başkanıma çok teşekkür ederim.” Dedi.
SIRA BAŞKAN NİYAZİ VURAL’DA
Mahalleli yolların sıcak asfalt olmasından memnun memnun olmasına ama ara yollarda tozdan ve çamurdan kurtulmadığı müddetçe Irgıllı Mahalle sakinlerinin yüzü gülmeyecek. Denizli büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın üzerine düşeni yerine getirdiğini belirten mahalleli sonsuz teşekkürlerini ileterek sıranın Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’a geldiğini söyleyerek göreve çağırdılar.
Ara yolların yapımına biran önce başlanmasını isteyen mahalle sakinleri aynı zamanda çöp konteyneri eksikliğinden muzdarip. Temiz bir mahallede yaşamak istediklerini kaydeden Irgıllı Mahallesi kadınları, tozdan pencerelerini açamadıklarını yağmur yağdığı zamansa çamurdan yoldan geçemediklerini belirterek, “Asfaltımız yapıldı çok memnunuz. Zolan Başkan’a çok teşekkür ederiz. Çivril başkanı Niyazi Vural’ın da biran önce ara yollarımızı yapmasını istiyoruz. Evlerimizin önünde çöp kovası yok çöpleri atacak yer bulamıyoruz. Hem yol istiyoruz hem çöp kovası istiyoruz. Biz de artık temiz bir mahallede yaşamak istiyoruz.” Dediler.
Çivril Belediyesinin taş döşemeye başlayacağını kaydeden Çivril Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çelikoğlu; “Yapılan bu yollardan sökülen taşları bir alanda istifledik. Bu taşların yanına Denizli Büyükşehrin ve Çivril Belediyesinin ilave edeceği taşlarla mahallemizin ara yollarının yapımına başlanacak. İnşallah Irgıllı’ya 2014-2019 döneminde alamadığı hizmeti Osman Başkanım ve Niyazi Başkanım sayesinde bu dönemde aldırmayı düşünüyoruz. Aynı zamanda Çivril Belediyesi olarak Niyazi başkanımız önderliğinde atıl durumdaki okulu ekmek fırını olarak Ramazan ayına kadar tamamlanması için çalışıyoruz. Yine atıl durumdaki halısahayı okulun avlusuna taşımayı düşünüyoruz. Irgıllı Mahallemize artık küçük gelen Pazar yerimizi kooperatifimizin alt tarafında bulunan 1730 m2 lik alana yeniden yapmayı düşünüyoruz.” Dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası