• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

YASİN VEKİLE HEMŞEHRİLERİNDEN TAM DESTEK

06/03/2020

YASİN VEKİLE HEMŞEHRİLERİNDEN TAM DESTEK

10 Kasım’da sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından Atatürk ile ilgili açıklamalarda bulunan bürokrat İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’e makamında saldırı girişiminde bulundu.
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Meclis’teki makam odasında saldırıya uğradı. Saldırının ardından açıklama yapan Öztürk, "Odamda böyle bir girişimde bulundular ama hiçbir sıkıntı yok" dedi.
İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk Meclis’teki odasında saldırıya uğradı. Öztürk’ün saldırganı etkisiz hale getirdiği belirtildi. Saldırının ardından açıklamalarda bulunan İYİ Partili Öztürk, saldırıyı doğruladı. Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde: "Odamda böyle bir girişimde bulundular ama hiçbir sıkıntı yok. Genel Kurul’da yaptığımız bir konuşmadan kaynaklı adam o sözleri bana iade etmeye gelmiş. Atatürk’le ilgili 10 Kasım’da yapmış olduğu paylaşımı Meclis’te gündeme getirmiştim. Hakkında soruşturma açılmıştı bu beyefendinin. Bunun hesabını sormaya gelmiş bana. "Öztürk'e saldıran ismin Tarım ve Orman Bakanlığı'nda Şube Müdürü olarak çalışan Said Dağdaş olduğu öğrenilirken, Dağdaş'ın AKP'li bir milletvekilinden randevu alarak Meclis'e geldiği kaydedildi.
Dağdaş'ın Yasin Öztürk'ün makam odasına gelip görüşmek istediğini ifade ettiği ve Öztürk'e "Sana o sözleri iade etmeye geldim" diyerek saldırı girişiminde bulunduğu belirtildi.
NE OLMUŞTU?
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Daire Başkanlığı Şube Müdürü Said Dağdaş'ın 10 Kasım'da yaptığı bir paylaşımı Meclis gündemine taşımıştı. "Bu ülkenin onurlu hiçbir evladı yediği kaba pislemez" diyen Öztürk, Meclis Genel Kurulu'nda "Devletin lokması boğazına dizilir inşallah" ifadelerini kullanmıştı. Dağdaş, Öztürk'ün konuyu gündeme getirmesinin ardından Orman Genel Müdürlüğü'ndeki görevden alınmıştı.
Yaşanan bu gelişmenin ardından Çivril’li vatandaşlar gerek sosyal medya üzerinden, gerek kendisini telefonla arayarak Yasin Öztürk’e yapılan bu saldırıyı kınayıp, Öztürk’e destek mesajları verdi.
Kaynak: Yeniçağ Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası