• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

90+’DA KAZANDIK

07/02/2020

90+’DA KAZANDIK

Yeşil Çivril Belediye Spor deplasmanda karşılaştığı Alparslan Gençlik Spor’u 90 +’da attığı golle yenerek puanını 23’e çıkarttı.
Ali İpek Süper Amatör Ligi’nin 16’cı haftasında Alparslan Gençlik Spor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye spor iki yarıda attığı gollerle sahadan galip ayrıldı.
16’cı haftada Alparslan Gençlik Spor ile sahasında karşılaşan Yeşil Çivril Belediye Spor maçın 25’ci dakikasında Mustafa Avcı’nın attığı golle 1 – 0 öne geçti. Golden sonra ortada geçen maçın ilk yarısı Yeşil Çivril Belediye spor ’un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Alparslan Gençlik Spor 65’ci dakikada Neşat’ın attığı golle skoru eşitledi. Her iki takımında kontrollü oyunu ile devam eden maçta Yeşil Çivril Belediye Spor 90 +’da Umut Özkan’ın attığı golle maçtan 2 - 1 galip ayrıldı.
Yeşil Çivril Belediye Spor ’da Halil, Gökhan, Devrim sarı kart görürken maç esnasında ev sahibi takım seyircisinin Yeşil Çivril Belediye Spor takım ve oyuncularına gösterdiği saldırgan tavır ve küfürlü tezahürat sonrası sahaya takviye emniyet gücü çağrıldı.
Yeşil Çivril Belediye Spor gelecek hafta evinde Beyağaç Belediye Sporu ağırlayacak. H:ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası