• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

SERAP SOFULU DGC YÖNETİMİNDE

07/02/2020

SERAP SOFULU DGC YÖNETİMİNDE

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde (DGC) seçim heyecanı yaşandı. 3 adayın yarıştığı listede ipi göğüsleyen Muhammed Karaçay ve ekibi oldu. Karaçay'ın ekibinde Çivrilli gazetecileri temsilen Serap Sofulu yer aldı.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti kuruşunun 50’nci yılında yapılan olağan genel kuruda yeni başkanını seçti. Mevcut Başkan Osman Nuri Boyacı’nın aday olmadığı genel kurulda 3 aday yarıştı yapılan oylama sonunda DGC’nin yeni başkanı Muhammet Karaçay oldu.
Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılan genel kurula Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, DGC kurucuları ve üyeler katıldı. Divan Başkanlığını Zeki Akakça’nın yaptığı divanda Emrah Varol ve Fikri Tüfekçi Divan Üyeliği’ne seçildi. Mevcut Başkan Osman Nuri Boyacı’nın aday olmadığı kurulda Muhammet Karaçay, Engin Ünal ve Erol Kes Başkanlık için yarıştı.
Oy kullanma işleminden önce konuşan ve 3 yılda gerçekleştirdiği projeler hakkında açıklama yapan mevcut Başkan Osman Nuri Boyacı, “3 yıllık görev süremiz boyunca DGC’yi en iyi temsil etmek için elimizden geleni yaptık. Bu süreçte başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere, diğer belediyeler, kamu kurum ve kuruluşlarımın temsilcileri ve siyasi partilerden büyük destek gördük. Bu yoğun destek motivasyomuzu artırdı. 3 yıl boyunca bize destek veren ya da yanımızda olduklarını belirtenlere teşekkürü borç biliriz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. 223 üyenin bulunduğu DGC’de 180 üye sandık başına giderek oy kullandı. Seçimde ilk oyunu kullanan isim, DGC’nin kurucu başkanı Erol Özbal oldu.
1 boş ve 4 geçersiz oyun sayıldığı seçimde 85 üyenin oyunu alan Muhammet Karaçay, DGC’nin yeni başkanı seçildi. Seçimde diğer adaylar Engin Ünal 63 ve Erol Kes 27 oy aldı. H:ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası