• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

EVİN DUVARINA ÇARPAN PİKAP ALEV ALEV YANDI

09/01/2020

EVİN DUVARINA ÇARPAN PİKAP ALEV ALEV YANDI

Denizli Uşak karayolu Karabedirler Kavşağında meydana gelen kazada ticari araca çarpan kamyonet bir evin duvarına çarparak durabildi. Evin duvarına çarpan kamyonet çarpmanın etkisiyle alev aldı.
Çivril’de meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile çarpışan kamyonet kontrolden çıkarak yol kenarındaki evin balkonuna çarpıp alev aldı. Kazada, 4 kişi yaralanırken, alev alan kamyonetteki 3 kişi yaralı olmalarına rağmen son anda kendilerini dışarı atarak yanmaktan kurtuldu.
Kaza, Çivril-Uşak karayolu Karabedirler Kavşağında meydana geldi. İddialara göre, kırmızı ışık yüzünden meydana gelen kazada Metin Mert idaresindeki 13 AY 061 plakalı kamyonet, kavşakta Ramazan Aydoğmuş yönetimindeki 20 ED 585 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan kamyonet yol kenarındaki Şöhret Kilitçi (67) isimli kadının evinin balkonuna çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyonet bir anda alev alarak yanmaya başladı. Yanan araçtaki sürücü ile yolcu olarak bulunan Barış Tuncel ve Serkan Ak yaralı olmalarına rağmen son anda kendilerini dışarı atarak yanmaktan kurtuldu.
Kazada minibüs de çarpışanın etkisi ile kontrolden çıkarak evi bahçesindeki çardağa vurarak durabildi. Minibüs şoförü Aydoğmuş’ta yaralandı
“Kamyoneti içindeki yakınları akrabalarının öldüğü düşünüp yanan araca koştu”
Kaza sonrası büyük panik yaşanırken, olayın şokunu atlatan ev sahibi Kilitçi ile çevredekiler yangına müdahale etmeye çalıştı. Yangın ihbar üzerine hızlı bir şekilde olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Sonrasında yaralılar ambulanslar ile Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bu sırada kamyonetin içindekilerin yakınları da olayı haber alarak kaza yerine geldi. Yakınlarının hayatını kaybettiği düşünen yakınları ağıtlar yakmaya başladı. Yanan araca doğru koşan yakınlarını polis ve çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı.
Balkonuna çarpan kamyonetin alev alması sonrası büyük panik ve korku yaşayan ev sahibi Kilitçi ise yaşananlara tepki göstererek, bu ve buna benzer kazaların belediyenin gerekli güvenlik önlemlerini almadığı için sıklıkla yaşandığına dikkat çekti. Kilitçi, “Yaşadığıma dünyaya geldiğime pişman oldum. Belediye ile görüştüm ‘biz burayı yapacağız’ dediler. Sonra trafik ışığı yapıldı diye bir şey yapmadılar. 2 haftaya kalmaz burada yine kaza olur” dedi.
Kamyonetin yandığı anlar kamerada
Öte yandan, kaza anında kamyonetin yanma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekildi. Görüntülerde alevlerin yükseldiği anda büyük panik yaşandığı gözleniyor. Görüntülerde ayrıca çevredekilerin yangına müdahale etmek için koşuşturmaları da yer alıyor.
Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası