• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

İYİ PARTİLİ KADINLARDAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

03/01/2020

İYİ PARTİLİ KADINLARDAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İyi Parti Kadın Kolları 2019’un son toplantısını yaptı.
30 Aralık 2019 günü parti binasında yapılan toplantıya, İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Elvan Çakmakçı, İyi Parti Kadın Kolları Başkanı Huriye Çiftçi ve iyi partili kadınlar katıldı.
2019 yılının değerlendirmesinin yapıldığı toplantıdan sonra bir açıklama yapan İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Elvan Çakmakçı, “2019 yılı partimiz adına oldukça verimli geçti. Ülkenin dört bir yanında kazanılan belediye başkanlıkları merkez sağ için tüm vatandaşlarda bir heyecan, bir umut uyandırıken, Çivril’deki üzücü sonucun da çiçeği burnunda partimiz için bir tecrübe olduğunu düşünüyoruz. Alınan sonuçlardan sonra çalışmalarımıza ara vermenin aksine daha da hızlandırdığımızı ve önümüzdeki seçimlere şimdiden hazırlandığımızı ifade etmek isterim.
Bu toplantıda ayrıca 2020 yılındaki çalışmalarımız için bir yol haritası çizdik. Şimdilik Şubat ayında yapılacak kongremiz için çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız kongrede tüm Çivril’e partimizin az zamanda ne kadar büyüdüğünü ve güç kazandığını da göstereceğiz. İlçe Başkanımız Celal Kadri Tort önderliğinde, Kadın kolları başkanımız Huriye Çiftçi, Gençlik kolları başkanımız Fatma Aksoy ve meclis üyelerimiz ile yönetim kurulu üyelerimizle her gün partimize yeni üyeler kazandırmaktayız.
Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve iyilik dolu nice senelere ulaşmasını temenni ederim” dedi. H: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası