• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

KATİL ZANLISI ÇOBAN YAKALANDI

03/01/2020

KATİL ZANLISI ÇOBAN YAKALANDI

15 yaşındaki çoban patronunu kendisine tokat attığı için öldürdüğünü itiraf etti.
Patronunu öldürdü ardından eşine ‘‘ben uyuyorum beni arayıp uyandırmayın” mesajı gönderdi.
Çivril’de patronunu tüfekle öldüren 15 yaşındaki katil zanlısı A.Ç., isimli çoban, ‘Kuzu neden öldü’ diyerek kendisine tokat atması üzerine cinayeti işlediğini söyledi. A.Ç.’nin cinayetin ardından öldürdüğü patronunun aracını alarak evine gittiği ve arkadaşlarına ‘babam araba aldı’ yarın gezelim diyerek sözleştiği de ortaya çıktı.
Çıtak Mahallesi’nde küçükbaş hayvan besihanesinde geçen hafta patronu Fatih Kürşad Yağcı’yla (37) tartışan çoban A.Ç. (15), Yağcı’yı silahla vurarak öldürdü. Cinayetin ardından patronunun 03 ABC 959 plakalı aracını alarak kaçan A.Ç., Perşembe günü gece geç saatlerde Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bir ara sokakta jandarmanın başarılı operasyonu sonucu yakalandı.
JANDARMA ARABANIN LASTİKLERİNİ İNDİRDİ
Olayın ardından zanlıyı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler plaka tanım sisteminde (PTS) önce şahsın araçla kaçtığı yeri tespit etti. Yavaşlar köyüne gelen ekipler aracı elleri ile koymuş gibi buldular. Aracın ön koltuğunun yatık olduğunu fark eden ekipler şahsın geri gelebileceğini düşünerek, şahsın kaçma tehlikesine karşı otomobilin lastiklerinin havasını indirerek beklemeye başladı.
İzlendiğinden habersiz bir şekilde akşam saatlerinde tekrar otomobilin başına gelen A.Ç.’yi jandarma ekipleri kıskıvrak yakaladı.
NASIL ÖLDÜRDÜĞÜNÜ ANLATTI
A.Ç., ifadesi alınmak üzere Çivril ilçesine getirildi. Buradaki sorgusunda cinayetin detaylarını A.Ç., büyük bir soğukkanlılıkla anlattı.
A.Ç., olay günü patronu Yağcı’nın akşam saatlerinde besihaneye geldiğini ve kendisine ‘kuzu neden öldü’ diyerek hesap sorduktan sonra tokat attığını iddia etti. Bunu kaldıramadığını söyleyen A.Ç., Yağcı’nın besihanede uyuduktan sonra içeride bulunan tüfeği alarak Yağcı’nın başına tek el ateş ettiğini söyledi.
ÖLDÜRDÜ SONRA EŞİNE MESAJ ATTI
Cinayetin hemen ardından öldürdüğü Yağcı’nın babasının aradığı telefonu cevaplayan A.Ç. ‘gece koyunların kuzuladığını ve Fatih Kürşad Yağcı’nın çok yorgun olduğu için uyuduğunu söyledi. Cinayeti işledikten sonra birkaç saat bekleyen A.Ç., Yağcı’nın telefonundan eşine ‘ben uyuyorum beni arayıp uyandırmayın’ diyerek mesaj attığı da öğrenildi. ÇİVRİL 30 AĞUSTOS GAZETESİ OLARAK MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET, AİLESİNE SABIR DİLERİZ.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası