• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

ÖZGÜN MİMARLIK HİZMETE GİRDİ

20/12/2019

ÖZGÜN MİMARLIK HİZMETE GİRDİ

Çivril’in genç mimarlarından Özgün Şafak, mimarlık ofisinin açılışını yaptı.
Çivril’de 11, Denizli’de 500’üncü mimarlık ofisi olarak açılan Özgün Mimarlık ofisinin açılışı sade ama geniş katılımlı bir törenle yapıldı. Ofisin açılış kurdelesini Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, belediye eski başkanlarından Hakkı Aslan ile birlikte kesti.
Emekli öğretmen Süreyya Şafak ile CHP Belediye Meclis Üyesi Nuran Şafak’ın oğlu Mimar Özgün Şafak mimarlık ofisinin açılışını yaptı. Çok sayıda davetlinin yanı sıra Çivril’de hizmet veren mühendis, mimar ve esnafın katıldığı açılış törenine Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Serdar Alayont ile Nuran Şafak’ın mecliste birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri ile siyasi parti temsilcileri ve İYİ Parti İlçe Başkanı Celal Tort ve Millet İttifakı belediye başkan adayı Ömer Köseoğlu'da katıldı. Açılış töreninde Belediye başkanı Niyazi Vural ve eski başkan Hakkı Aslan kısa birer konuşma yaparak yeni açılan işyerine hayırlı olsun temennilerini iletirken Mimar Özgün Şafak’a da başarı dilediler.
Yapılan konuşmaların ardından Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Hakkı Aslan, Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Serdar Alayont, Özgün Şafak ve ailesi tarafından kurdelenin kesilmesi ile ofisin açılışı gerçekleşti.
Misafir ve davetliler kurdelenin kesilmesinden sonra ofisi gezerek genç Mimar Özgün Şafak’a başarı ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası