• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

ÇİVRİL’DE DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

04/12/2019

ÇİVRİL’DE DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Çivril’de ilçe halkının yaşam konforunu artıracak doğal gaz çalışmaları için ilk kazma vuruldu.
İlçenin doğalgaza kavuşması için çaba gösteren Belediye Başkanı Niyazi Vural, boruların döşeneceği Şehitler mahallesinde hatların kazı çalışmalarını inceleyerek, yüklenici firmaya yetkililerine ve işçilerine başarı diledi.
Çivril'in doğal gazla kavuşması için uzun bir süredir uğraştıklarına belirten Başkan Niyazi Vural, "Halkımıza bu konuda verdiğimiz bir söz vardı. Bugün 'Bismillah' denilerek, doğal gaz için ilk kazma vuruldu. Bir vaadimizi daha gerçekleştirmiş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çivril halkına verdiğimiz hiçbir söz havada kalmıyor. Projelerimizi hayata geçirene kadar takipçisi oluyoruz. Yüklenici firmanın bizlere verdiği bilgilere göre yeni yılda Çivril doğal gazla buluşmuş olacaktır" dedi.
Yapılan kazı çalışmaları sırasında ilçe sakinlerinin karışılabileceği geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileyen Başkan Vural, "İnşallah güzel bir ekip çalışmasıyla bu işi kısa sürede tamamlayıp, doğal gazı Çivril'e getireceğiz. İnsanlarımız daha uygun fiyatta kaliteli bir enerjiyi kullanmış olacaklar. Şehrimize, milletimize ve memleketimize şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası