• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ÇİVRİL’DE KAYBOLAN ÇİFT BULUNDU

04/12/2019

ÇİVRİL’DE KAYBOLAN ÇİFT BULUNDU

Çivril’de hayvanlarını aramaya çıkan yaşlı çift saatler sonra ormanda bulundu.
Çivril’in Kavakalanı Mahallesinde yaşayan 75 yaşındaki Ramazan ve Meryem Altındağ çifti 7 saat sonra yaklaşık 5 km uzaklıkta ormanlık alanda bulundu.
Çivril’de hayvanlarını aramak için ormanlık alana çıkan ve kaybolan yaşlı çift jandarma ve AKUT ekipleri tarafından 7 saat sonra bulundu. Yaşlı çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Akşam saatlerinde başlayan yağmur sonrası ormanda otlayan hayvanlarını bulmak isteyen Ramazan Meryem Altındağ çifti hayvanlarını bulmak için ormana gitti. Sis nedeniyle bir süre sonra birbirlerinden ayrılan ve kaybolan çift köye dönmeyince komşuları jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma yaptığı arama çalışması ile yaklaşık 3 saat sora Ramazan Altındağ’ı buldu. Sağlık ekiplerine teslim edilen Ramazan Altındağ Çivril Devlet Hastanesine götürülürken eşi Meryem Altındağ’ı arama çalışmaları devam etti. Yaşlı kadını bulamayan jandarma, Denizli AKUT ekibinden yardım istedi olay yerine sevk edilen ekipler yaklaşık 7 saatlik arama sonucu Meryem Altındağ’ı köyün 5 kilometre ilerisinde ormanlık alanda buldu.
Meryem Altındağ sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk tedavisinin ardından Çivril Devlet Hastanesine sevk edildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası