• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

İYİ PARTİ ÜYE KAYIT ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

29/11/2019

İYİ PARTİ ÜYE KAYIT ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

İyi Parti Çivril ve mahallelerinde üye kayıt çalışmalarını hızlandırdı.
Yerel seçim sonrası üye ve teşkilat çalışmalarını arttırarak devam eden İYİ Parti teşkilatı Çivril ve mahallelerinde yeni üye çalışmalarına devam ediyor. İyi Parti İlçe Başkanı Celal Tort, "Çivrillilere hizmet vermek ve vatandaşlarımızın sıkıntılarına çare olmak amacıyla çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz" dedi.
İyi Parti Çivril İlçe Teşkilatı üye kabulü ve kayıt çalışmalarını hızlandırdı. İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Celal Tort, Türk Bayrağı ve Atatürk ile problemi olmayan herkesi İyi Parti'ye üye olmaya davet etti.
Teşkilat üyeleri ile parti binasında bir araya gelen ve üye çalışmaları hakkında değerlendirme de bulunan İlçe Başkanı celal Tort, Genel Başkan Meral Akşener'in TBMM Grup Toplantısında söylediği sözleri hatırlatılarak “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in grup toplantısında yaptığı konuşmasında söylediği, "Ezan-ı Muhammediyle, İstiklal Marşı ile, Türk Bayrağı ile, Atatürk ile problemi olmayan herkesi İyi Parti’ye üye olmaya davet ediyorum; gelin birlikte yürüyelim" dedi.
Başkan Tort’un parti üyelerine yönelik yaptığı konuşmada “İYİ Parti Çivril İlçe teşkilatı olarak, partimizin bütün organlarıyla, Çivrilli hemşerilerimize hizmet vermek ve vatandaşlarımızın beklenti talep ve isteklerine yardımcı olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Öncelikle Çivril ve güzel ülkemiz Türkiye için çalışmaktan yılmayacağız, yorulmayacağız ve başaracağız” sözleri dikkat çekti. HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası