• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ÇİVRİL CHP’DE GERGİNLİK

29/11/2019

ÇİVRİL CHP’DE GERGİNLİK

Çivril Cumhuriyet Halk Partisi’nde günlerdir konuşulan gerginlik, geçen hafta ard arda çekilen mesajlarla zirve noktasına çıktı.
Kongre için geri sayımın başladığı son günlerde delege seçimleri tamamlandı. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından CHP ilçe başkanlığı için Emekli Öğretmen Aysun Yazıcı ve Emekli General Ünal Karaosmanoğlu parti binasında adaylık açıklamalarını gerçekleştirdi.
Emekli Tümgeneral Ünal Karaosmanoğlu’nun ilçe başkanlığı için adaylık açıklamasından sonra mevcut ilçe başkanı Serkan Seyhan’ın çektiği mesaj partili, partisiz konu ile ilgili herkesin dikkatini çekti.
Seyhan gönderdiği mesajda Ünal Karaosmanoğlu’nun parti örgütünün işleyişine saygı duymadığını vurguladı. İşte o mesaj; “Persembe günü adaylık açıklamasında kendi takdimini beklemeden, ilçe baskanını yok sayarak konusmaya baslayan, örgütün işleyişine saygı duymayan sayın Ünal Karaosmanoğlu’nu partim, ilçe örgütüm adına değerli bulmuyorum. Takdir, siz Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarımındır. Serkan Seyhan İlce Baskanı”
Yaşanan bu gelişmenin ardından partililerine kendisini ifade etmek adına hemen bir mesaj çeken Ünal Karaosmanoğlu ise “Biraz önce ilçe başkanı tarafından size mesaj gonderildi. Esasen adaylık açıklamam öncesi kendisine buyur dedim. Siyaset bu kadar kirlenmemeli. Temiz siyaset icin yola çıktık. Saygılarımla. Ünal Karaosmanoğlu E.General”
Yaşanan bu gelişmelerin ardından partililerin tedirgin olmadığı gözlemlendi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde cereyan eden bu olayın demokrasinin güzelliği olarak vurgulayan partililer, “bu durum her partide olan sıradan bir olaydır. Demokrasi olmayan partilerde böyle olaylar kapalı kapılar ardında yaşanır, ancak bizim partimizde yaşanan bu gelişmenin kamuoyuna yansıması demokrasinin işlediğini gösterir. Durumdan kendine pay çıkaran muhalifler, partimizi bölündü olarak yansıtmaya çalışan kalemşörler, şunu iyi bilmeliler, biz parti içinde elbette taraf olacağız. Ancak partimizin daha ileriye gitmesi için adaylığını açıklayan her iki adaya da başarılar diler ve her koşulda partimizi desteklemeye devam ederiz. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’dir.
Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası