• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

İLK MAÇ ACIPAYAM DEPLASMANINDA

İLK MAÇ ACIPAYAM DEPLASMANINDA

Yeşil Çivril Belediye Spor rövanşı almak için sahada. 2019 -2020 sezonunun ilk maçına yeni hocası ve kadrosuyla çıkacak olan Yeşil Çivril Belediye sporun hedefi 3 puan.
Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yeşil Çivril Belediye Spor 2019 - 2020 sezonun ilk maçında Acıpayam Belediyespor’a konuk olacak.
Yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendiren Yeşil Çivril Belediye Spor hafta sonu ilk maçında Acıpayam Belediyespor ile karşılaşacak. Geçen sezon her iki maçta da yenildiği rakibi ile ligin ilk haftasında karşılaşacak olan Yeşil Çivril Belediye spor Acıpayam Sporu evinde yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak ve üç puanın sahibi olmak istiyor. Geçen sezonu 44 puanla 6. sırada bitiren Yeşil Çivril Belediye Spor kadrosuna kattığı yeni oyuncu ve hoca ile lige güçlü bir şekilde hazırlandı. Sezona iddialı hazırlanan Yeşil Çivril Belediye Spor yeni transferler Ümit Özgen, Ramazan Tunca, Gökhan, Emrah Gürses, Sezgin, Bedirhan ile kadrosunu güçlendirdi.
Yeşil Çivril Belediye sporun bu sezon ki maç kadrosu ve ilk 18’i Teknik direktör; Ayhan Çakır, Ersan Tokalaç, Ethem Yılmaz, Tarık Kaplan, Gökhan, Mahir, Emre Arıkan, Eren, Gökhan Çekçek, Ümit Özgen, Furkan Başdil, Emrah Gürses, Ramazan Tunca, Yasin Ayçiçek, Ali Doğanay, Mehmet Atak, Hüseyin Özyurt, Bedirhan Çakır, Fatih Bayram olarak belirlendi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası