• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

BU PİZZAYI DENEMELİSİNİZ

BU PİZZAYI DENEMELİSİNİZ

Çivril’e JUMO Cafe açıldı. Pazartesi günü Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın katılımıyla gerçekleşen açılışa çok sayıda davetli katıldı.
Yapılan açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Vural “Atakan ve Onurkan kardeşimizin iş yeri açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Her iki kardeşimiz adına hoş geldiniz. Böyle bir iş yerini Çivril’e kazandıran genç girişimcileri tebrik ediyorum. Allah’tan bol ve hayırlı kazançlar temenni ederim.” İfadelerini kullandı. Açılış kurdalesinin kesilmesinin ardından davetliler ile bir süre sohbet eden başkan Vural, iş yeri sahiplerini tebrik etti.
İşyeri yetkilisi Onurkan Erkan yeni açılan iş yerinde vatandaşların gönül rahatlığıyla zaman geçirebileceğinin altını çizerek, “Kafeterya konseptindeki iş yerimizin bünyesinde, çay, kahve, kola gazoz gibi sıcak - soğuk içeceklerin yanı sıra tost, hamburger, patates cipsi, köfte gibi ürünleri de barındırıyoruz. Bunlara ilaveten tecrübeli ustamızın hazırladığı pizzayı özellikle tavsiye ediyoruz. Tüm ülkede nam yapmış önemli pizza markalarının kalitesini ve lezzetini, uygun fiyatlarla siz saygıdeğer müşterilerimize buluşturuyoruz. Bayiliğini aldığımız Battal Bey Çiğköfte ile de 7’den 70’e her kesime hitap ediyoruz.” Şeklinde konuştu. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası