• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

KARAOSMANOĞLU ADAYLIĞNI AÇIKLADI

KARAOSMANOĞLU ADAYLIĞNI AÇIKLADI

CHP’de yaklaşan kurultay öncesi İlçe başkanlığına adaylığını ilk açıklayan isim Emekli paşa Ünal Karaosmanoğlu oldu.
Mahalle temsilcileri ve parti üyeleri ile yapılan genişletilmiş son toplantıda adaylığını açıklayan Karaosmanoğlu “Parti tabanın birlik ve bütünlüğü için” adaylığımı açıklıyorum dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe teşkilatında yaklaşan kurultay öncesi adaylar belirlenmeye başladı. Yerel seçimlerden sonra yaptığı toplantı ve ziyaretler ile yeni bir oluşum başlatan Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu parti üyeleri ile yapılan son toplantıda ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Toplantı sonrası çalışmaları ve oluşumu ile ilgili açıklama yapan Ünal Karaosmanoğlu “Çivril ilçe örgütümüzde parti tabanımızın birlik ve bütünlüğünü sağlamak adına çıktığımız yoldaki çalışmalar son haftalarda sonuçlanma aşamasına geldi. Bu bağlamda yaptığımız toplantıların sonucu olan bugün daha geniş katılımcı olan her kesimden her mahalleden mümkün olduğunca katılımın sağlandığı bir toplantıyla birlik ve bütünlüğü sağlayacak Çivril ilçe örgütünü daha yeni hedeflere ulaştıracak daha yeni kazanımlar sağlayacak bir yol haritası üzerinde yol almak için benim ismim üzerinde ilçe başkanlığı adaylığında mutabık kalındığı için bugün adaylığımı açıklıyorum” dedi.
Ünal Karaosmanoğlu açıklamasında genel merkez ve il yönetiminin kararına göre açıklamayı yeniden yapmak durumunda kalabileceğini belirterek “Adaylığımı açıklıyorum ancak il yönetimimizin ve CHP genel merkezinin usul ve esasları ile prosedürlerine göre bu açıklamayı tekrar yapmak durumunda kalabilirim. Bu vesile ile katılımcılara teşekkür ederiyorum. Yolumuz açık, yarınlarımız aydınlık olsun” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası