• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

KURUYAN GÖLDE 10 KİLOLUK SAZAN YAKALADI

KURUYAN GÖLDE 10 KİLOLUK SAZAN YAKALADI

Çivril Işıklı Gölünde yakalanan 10 kiloluk sazan görenleri şaşkına çevirdi. Kimsenin artık büyük balık yok dediği Işıklı Gölünde 10 kilo ağırlığında sazan balığı yakalayan kişi ilgi odağı oldu.
Sulama sezonunda azalan su seviyesi ile dikkatleri üzerine çeken Işıklı Gölünde amatör balıkçılar olta ile on kiloluk sazan balığı yakaladı. Son zamanlarda yakalanan en büyük balıklardan biri olan 10 kiloluk sazan, balıkçı ve Çivril’lilerin dikkatini çekti.
Hafta sonun değerlendirmek için Çivril Işıklı Gölüne giden amatör balıkçı Erdoğan Çakır olta ile 10 kiloluk Sazan yakaladı. Yakaladığı balık ile objektiflere poz veren Çakır uzun yıllardır olta ile balık avladığını ve çok uzun zamandır Işıklı Gölünde bu kadar büyük balık yakalanmadığını belirterek “Uzun yıllardır Işıklı’dan böyle balık çıkmıyordu. Önceden daha büyüklerini yakalayanlar oldu ancak on yıldır filan gölde büyük balık kalmadığı konuşuluyordu” dedi. Erdoğan Çakır arkadaşları ile birlikte yakaladığı yaklaşık 1 metre uzunluğunda ve 10 kilo ağırlığındaki balık ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Haber: Oral Sarı


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası