• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407

ÇİVRİL’Lİ MİLLETVEKİLİ YASİN ÖZTÜRK; “YA TAM MÜCADELE EDİN YA DA İNCE İNCE KIVIRMAYIN”

ÇİVRİL’Lİ MİLLETVEKİLİ YASİN ÖZTÜRK; “YA TAM MÜCADELE EDİN YA DA İNCE İNCE KIVIRMAYIN”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetim kuruluna seçilen, FETÖ ile bağlantılı pek çok kuruluş ile doğrudan ilişkisi olan, terör örgütünün sesi olan Zaman Gazetesinin ortağı ve terör örgütünün bankasına eşinin altınlarını teslim eden Fettah Tamince’nin neden bu kurulda olduğunu yazılı soru önergesi ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a sordu.
Pek çok kişi Tamince’nin terör örgütü ile olan bağlarından sadece bir tanesi ile bile ilişkisi ortaya çıktığında terör suçundan yargılandı, KHK ile kamudaki işinden atıldı, çaycısı çorbacısı bile tutuklandı, büyük patronlar ellerini kollarını sallayarak geziyor, FETÖ’nün siyasi ayağı olduğu iddia edilen kişiler bile hala siyasetin içinde, hatta mecliste.
Ama ; FETÖ ile ilişkisini sokaktan geçen herkesin bildiği Fettah Tamince’ye dokunulmadığı gibi bir de üzerine Türkiye’yi tanıtmak için kurulan bu ajansın yönetimine seçildi diye tepki gösteren Öztürk: “ya FETÖ ile TAM mücadele edin ya da İNCE İNCE kıvırmayın” diyerek sözlerini tamamladı. HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası