• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yılı düzenlenen çeşitli etkinliklerle Çivril’de kutlandı. Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başlayan kutlama törenleri Cumhuriyet Meydanında son buldu.
Zafer Bayramı kutlamaları ve Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yılı Çivril’de düzenlenen çeşitli etkinliklerle büyük bir coşku ve sevinçle kutlandı. Çivril Kaymakamı Armağan Önal’ın makamında tebrikleri kabulü ile başlayan kutlama törenleri Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde devam etti.
Cumhuriyet meydanındaki kutlama programında protokolün Atatürk Anıtına çelenk sunumu saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Çivril Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin sergilediği halk oyunları gösterisinden sonra düzenlenen tören geçişi ile Zafer Bayramı kutlamaları sona erdi.
Törene kaymakam Armağan Önal, belediye başkanı Niyazi Vural, daire amirleri, siyasi parti emsilcileri, STK ve dernek başkanları, askerler ile birlikte çok sayıda vatandaş ve şehit aileleri ile gazi ve gazi yakınları kayıldı.
Çivril’in düşman işgalinden kurtuluş kutlama törenleri akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlik ve konserler ile kutlandı.H:O.SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası