• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

BAYAN KAHVECİDEN ÇAY SERVİSİ

BAYAN KAHVECİDEN ÇAY SERVİSİ

Çivril’de köy kahvesini çalıştıran eşine yardımcı olmak isteyen 3 çocuk annesi Bahar Özel 4 ay sonra kahveyi tek başına çalıştırmaya başladı.
Çivril’in Sundurlu Mahallesinde yaşayan Bahar Özel (30) köy kahvesini tek başına çalıştırıyor. 3 çocuk annesi kadın ilk zamanlar zorlansa da hem işe hem de erkek ağırlıklı bir ortama alıştığını söyledi.
10 yıl önce Sundurlu Mahallesinde yaşayan Mehmet Özel ile evlenen ve köye yerleşen Bahar Özel köy kahvesini çalıştıran kocasına yardım etmek için başladığı kahvecilikte patron oldu. Aile bütçesine katkı sağlamak ve kocasının iş yoğunluğunu hafifletmek için kahvehanede çay dağıtmaya başladığını belirten Bahar Özel “Tüm kadınlar kendi ayakları üzerinde durmalı. Kimsenin eline bakmamalı. Bende öyle yaptım” dedi.
Dört ay önce kahvehaneyi tek başına çalıştırmaya başlayan Bahar Özel ilk günlerde çok zorlanmasına rağmen iş yoğunluğuna alıştığını belirterek “İlk zamanlar zorlandım eşimde ilk zamanlar istemedi ama zamanla oda bende alıştım. Şimdi tek başıma çalıştırıyorum eşimde diğer işlerimizi yapıyor” dedi. Üç çocuğuna kahvehanede baktığını da belirten Bahar Özel “Bir oğlum iki kızım üç çocuğum var oğlum gündüz okulda okuldan sonra kahveye geliyor kızlarım çoğu zaman yanımda ama genelde kayınvalidemde oluyorlar. Çocuklarda alıştı” dedi.
Müşterilerin ilk zamanlar bayan kahveciyi yadırgadığını söyleyen Özel “İlk zamanlar müşteriler tedirgin oldu. Şimdi herkes alıştı. Konuşmalar değişti hitaplar değişti herkes hayatından memnun” dedi.
HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası