• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

ÇİVRİL CUMHURİYET HALK PARTİSİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ÇİVRİL CUMHURİYET HALK PARTİSİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Çivril Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba'nın da katıldığı toplantıda, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziraat Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Toplantının divan başkanlığını il başkanı Mahir Akbaba yaparken açılış konuşmasını ilçe başkanı Uğur Bayram yaptı. Basına kapalı olarak yapılan toplantı yaklaşık 4 saat sürerken konuşmacı ve parti üyelerinin 31 Mart yerel seçimlerinde alınan yenilginin sebepleri tartışıldı.
Toplantıda konuşan belediye başkan adayı Ömer Köseoğlu, "Seçimler süresince yönetim olarak, kadın kolları olarak, belediye meclis üyeleri arkadaşlarımız olarak ve gençlik kollarımızla birlikte partili üyelerimizle elimizden geldiğince çalışıp, çabaladık. Çalışan, emek veren, destek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde çok çalıştık, çok çabaladık, çok koştuk herkesin emeğine sağlık" dedi.
Çivril Ziraat Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, belediye başkan adayı Ömer Köseoğlu, eski başkan Hakkı Aslan, CHP Denizli Milletvekili Adayı Ünal Karaosmanoğlu, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanı Uğur Bayram, kadın ve gençlik kolları ile parti üyeleri katıldı. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası