• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

MİLLET İTTİFAKI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ MUSTAFA TURGAY ARSLAN SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

MİLLET İTTİFAKI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ MUSTAFA TURGAY ARSLAN SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Bucak Mahallesi sakinleri sokaklarında bulunan iki tane parkın bakımsızlığında şikayetçi.
Şikayete duyarsız kalmayan Millet İttifakı Çivril Belediye Meclis Üyesi Emekli Öğretmen Mustafa Turgay Arslan konuyu öğrendiği anda Bucak Mahallesine giderek şikayet konusu parkları inceledi. Arslan parklardaki kesilmeyen yabani otların bir insan boyuna ulaştığını ve ayrıca seçim öncesinde döşenmesi için bırakılan parke taşların atıl bir vaziyette durduğunu ifade etti.
Mahalle sakinleri konu ile ilgili belediye yetkilisine sosyal medayadan ulaştıklarını, parkların atıl vaziyette fotoğraflarını paylaştıklarını ancak yetkilinin fotoğrafları sildiğini ve şikayetlerine duyarsız kaldığını ifade ettiler.
Bucak Mahallesi Çayırındaki parka, seçimden önce döşenmesi için gelen parke taşların öylece durguğu belirtildi. Mahalle sakinleri mahallede bulunan her iki parkta da temizlik ve çevre düzenlemelerinin yapılarak ağaçlandırılmasını çocukların parkta oynarken aile bireylerinin de pakta oturabilecekleri bankların olmasını istediler.
Millet İttifakı Çivril Belediye Meclis Üyesi Emekli Öğretmen Mustafa Turgay Arslan “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizim en büyük değerimizdir. Çocuklarımızın daha rahat ve huzurlu bir ortamda çocukluklarını geçirebilmeleri için, tablet, bilgisayar, akıllı telefon gibi çocuk gelişimini olumsuz etkileyen gereçlerden uzaklaşmaları için böyle park alanlarına her zaman ihtiyaç vardır. Ancak belediye yetkilileri parklarla ilgili olarak kendilerine iletilen olumsuzlukları görmezden geliyor, bu parkların bakımlarını sürekli erteliyor. Ayrıca seçim öncesi oy kapabilmek için mahalleye bırakılan parke taşlar, bırakıldığı yerde duruyor. Belediyemiz her mahalleye eşit hizmet vermek zorundadır. Bucak Mahallesi’nin sorunlarını belediye meclisine taşıyıp, konun takipçisi olacağım” ifadelerini kullandı. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası