• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

TUNAY YAZICI’DAN OSMAN ZOLAN’A TEPKİ

TUNAY YAZICI’DAN OSMAN ZOLAN’A TEPKİ

CHP Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı geçtiğimiz hafta Özdemirci Mahallesinde bulunan bir sokakta şiddetli yağışların ardından oluşan olumsuz manzarayı sosyal medya sayfasına taşıyarak ağır bir dille büyük şehir belediyesini eleştirdi.
Yazıcı sayfasında şu ifadelere yer verdi; “Sevgili Çivril’i hemşehrilerim, değerli yol arkadaşlarım;
Foto da görmüş olduğunuz Özdemirci mahallemiz. Şimdiye kadar hiç bir hizmet gitmeyen en çok mağdur edilen buna karşın AKP oylarının en yoğun ve birinci parti çıkan mahallemiz. Buralara bakınca söylenecek sözümüz kalmıyor. Her şey ortada. Yazıklar olsun Büyükşehir. Yazıklar olsun Büyükşehir. Yazıklar olsun Büyükşehir.”
Daha sonra gazetemizi ziyaret eden Tunay Yazıcı, “Büyükşehirde ne varsa ilçelerde de olacak prensibi ile vatandaşlardan oy isteyen sayın Osman Zolan’ın Özdemirci’deki bu manzarayı görmediğini düşünüyorum. Seçim zamanı gelince sokak sokak oy isteyen, herşeyin çok güzel olacağını ifade eden yetkililere bu mahallede insanların yaşadığını ve bu insanların, insanca yaşamayı hak ettiklerini hatırlatmak istiyorum. Bulunduğunuz makamın asıl sahibi halktır. Ve siz bir emanetçisiniz, lütfen size emanet edilen bu memlekete hizmet etme görevini yerine getirin. Ben Millet İttifakı Belediye Meclis Üyesi olarak vatandaşlarımızın verdiği muhalefet görevini yerine getirmek için canla başla mücadele etmeye devam edeceğim. Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren halkımızın sesini, zevki sefa içerisinde yaşayan yöneticilere duyurmak için haklı mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası