• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

TÜRKİYE BİRİNCİLERİ ÇİVRİL’DEN ÇIKTI

TÜRKİYE BİRİNCİLERİ ÇİVRİL’DEN ÇIKTI

Türkiye genelinde 1 Haziran’da yapılan Liseye Geçiş Sınavı(LGS)’de sonuçlar açıklandı. Nevşet Kameroğlu Ortaokulu öğrencisi Ayşe Özbay ile ve 30 Ağustos Ortaokulu öğrencisi Ergün Kesimci sınavda sorulan 90 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Bu sonuçla Türkiye 1.cilerinden olan Ayşe Özbay ve Ergün Kesimci öğretmenlerinin ve Çivril’in göğsünü kabarttı.
LGS’ de Türkiye birincileri arasına girmesinden mutlu olduklarını belirten Nevişet Kameroğlu Okul Müdürü Hayati Çalım; Öğrencimiz Ayşe Özbay’ın başarılı olacağını biliyorduk. Sonuçlar açıklandığında öğrencimizin LGS’ de Türkiye birincilerinden olmasından dolayı İlçemiz Çivril adına mutlu ve gururluyuz. Öğrencimiz Ayşe Özbay’ı kutlarken, emeği geçen öğretmenlerimize, idarecilerimize ve ailesine çok teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdür Mehmet Özcan ise internet üzerinden yaptığı paylaşımında; “LGS’DE TÜRKİYE 1.LERİ ÇİVRİL’DEN 2019 LGS sınavında soruların tamamını doğru yaparak Türkiye birincisi olan Nevişet Kameroğlu Ortaokulu öğrencimiz Ayşe Özbay ve 30 Ağustos Ortaokulu öğrencimiz Ergün Kesimci’yi şahsım ve Çivril Milli Eğitim Camiası adına tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize okul yöneticilerimize ve değerli ailelerine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize sonraki öğretim hayatlarında başarılar dilerim” dedi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası