• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

DUYARLI ÖĞRENCİLER ÇÖPLERİ TOPLADI

DUYARLI ÖĞRENCİLER ÇÖPLERİ TOPLADI

Çivril 30 Ağustos Ortaokulu Spor kulübü öğrencileri çevre kirliliğine karşı temizlik yaptı.
Daha önce Çivril AKİDAK ile birlikte bisiklet gezi turlarına katılan Çivril 30 Ağustos Ortaokulu spor kulübü öğrencileri, bu hafta sonu kat ettikleri parkurda atık çöpleri de topladı.
Etkinlik ile ilgili olarak bilgi veren AKİDAK başkanı Erkan Atila, etkinliğe yaklaşık 50 öğrenci ve öğretmenim katıldığını, öğrencilerin bölgeyi tanıma turları sayesinde doğa ve kültürel zenginliklerin daha yakından tanındığını ifade etti. Çevre kirliliği konusunda bilinçli bir toplumun oluşmasının şart olduğunu belirten Atila, "Bisiklet turlarımız sırasında bizleri en çok rahatsız eden konuların başında çevre kirliliği gelmekte. Temiz çevre, temiz toplum, sağlıklı yaşam ilkesiyle gittiğimiz her yerde temizlik çalışması yapmaktayız. Amacımız, temiz yaşanabilir bir çevre bilincinin kazanılmasına katkı sağlamak" dedi.
Bisiklet turuna karılan yaklaşık 50 öğrenci Yakasomak, Kocayaka, Şenköy, ve Bulgurlar mahallelerini kapsayan 25 kilometrelik parkurda yol kenarı ve sulama kanalı çevresinde bulunan atıkları da toplayarak çevre temizliği yaptılar. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası