• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

DOSTLUK KAHVALTISINDA BULUŞTULAR

DOSTLUK KAHVALTISINDA BULUŞTULAR

Kısa adı ÇEVAK olan Çivrilliler Eğitim ve Kültür Vakfı’nın her yılın bahar aylarında düzenlediği ve geleneksel hale gelen “Dostluk Kahvaltısı” 21.04.2019 tarihinde Florya- Kaşıbeyaz Restaurant’ta yapıldı.
250 davetlinin katıldığı kahvaltıda; Çevak yönetim kurulu üyeleri, İzmir şube temsilcisi Raziye Uysal, Çivril şube temsilcisi Gönül Koçan, Karahallılar Vakfı kurucu başkanı Prof. Dr. Servet Karahan ile beraberindeki vakıf üyeleri, Kameroğlu kardeşler, Osman Kamer, Çevak’tan burs alan öğrenciler, Çivrilli tv ve dizi oyuncusu Mert Yazıcıoğlu bulunmaktaydı.
Kahvaltının açılış konuşmasını yapan Çevak başkanı Dr. Hüseyin Güngören ve Kadınlar Kolu başkanı Melek Kameroğlu katılımcılara teşekkür ettikten sonra vakıf faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Daha sonra söz alan Raziye Uysal, Gönül Koçan, Osman Kamer, Alaattin Kameroğlu ve öğrenciler adına Gülcan Aydoğmuş birer konuşma yaparak Çevak ve Çivril konusunda düşüncelerini ifade ettiler.
Saat 13.00’a kadar devam eden kahvaltılı toplantıda birbirini göremeyen Çivrilliler uzun süreli sohbet ettiler. HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası