• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

BÜYÜKŞEHİR İLE ÇİVRİL’DE KİMSE SAHİPSİZ KALMAYACAK

BÜYÜKŞEHİR İLE ÇİVRİL’DE KİMSE SAHİPSİZ KALMAYACAK

“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, Çivril'de bugüne kadar 1.000'den fazla çağrıya ulaşarak vatandaşlara ücretsiz bakım ve sağlık hizmeti verdi. Merkez; Çivril'de günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım ve sağlık hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların bakım ve sağlık hizmetleri ile hasta nakillerini sağlıyor.
1.000'den fazla Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, kent genelinde 3 doktor, 39 sağlık personeli, 10 ambulans, 78 araç ve 224 personeliyle hizmet veriyor. 0 (258) 377 20 12 numaralı telefon ile başvuru yapılan merkezde ayrıca hasta vatandaşların acil durumları dışındaki sağlık problemleri için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık ekipleri tarafından koruyucu ve iyileştirici tedavi hizmetleri de ücretsiz olarak veriliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, Çivril'de bugüne kadar 1.000'den fazla çağrıya ulaşarak, vatandaşlara ücretsiz hizmet verdi.
Başkan Zolan: ‘‘Çivril için Ne Yapsak Az’’
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin sadece kent merkezinde değil, 19 ilçe ve 622 mahallede canla başla hizmet verdiğini söyledi. Başkan Osman Zolan, "Ekiplerimiz Denizlimizin tamamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza umut olmaya devam ediyor. Biz ‘Denizlimizde kimse sahipsiz kalmayacak’ dedik. Şükürler olsun bu sözümüzü Çivril'de yerine getirebilmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Denizlimiz emin ellerde. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için her daim hazırız. ‘Çivril'de kimse ben sahipsiz kaldım’ demesin. Nerede muhtaç insanımız varsa bizlere bildirin. Biz büyük bir aileyiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmaya, dualarını almak için Çalışmaya devam ediyoruz. Çivril için ne yapsak az" diye konuştu.
T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası