• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR 3 HAFTADA 9 PUAN ALDI

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR 3 HAFTADA 9 PUAN ALDI

Yeşil Çivril Belediye Spor ligin ikinci yarısında oynadığı üçüncü maçı da kazanarak ligin üst sıralarındaki yerini perçinledi. İkinci yarıda aldığı dokuz puanla 34. sıraya yerleşen Yeşil Çivril Belediye Spor ligin en istikrarlı takımı olmayı başardı.
Süper amatör ligin 16. Haftasında evinde Sarayköy 1926 FK ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye Spor sakatlıklar yüzünden 10 kişi tamamlamak zorunda kaldığı maçtan galip ayrılmasını bildi.
İlk yarısını 1 – 0 önde kapadığı maçta oyuncu değişikliği hakkını doldurduğu için son yirmi dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kalan Yeşil Çivril Belediye Spor zorlu haftayı 3 puanla kapattı. 25. dakikada Ali Ünlü’nün attığı golle ilk yarıyı önde kapatan Yeşil Çivril Belediye Spor sakatlıklar yüzünden 70. dakikada oyuncu değişikliği hakkını doldurdu. 71. dakikada Basri’nin sakatlanması ile son yirmi dakika 10 kişi oynamak zorunda kalan Yeşil Çivril Spor 90. dakikada Yasin’in attığı golle skoru 2 – 0 getirdi.
90+4’te konuk takımın attığı gol ile maç 2- 1 Yeşil Çivril Belediye Spor’un üstünlüğü ile sona ererken cezası biten ve takımın başında sahada yerini alan Gökhan Çekçek oynadığı oyun ile takımı sırtlayan isim oldu. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası