• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

CHP İLE İYİ PARTİ GÜÇ BİRLİĞİ YAPTI

CHP İLE İYİ PARTİ GÜÇ BİRLİĞİ YAPTI

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Karaca Çivril CHP ve İYİ Parti İlçe başkanlıklarını ziyaret etti. Teşkilat üyeleri ve partililer ile bir araya gelen Karaca “Çivril’de adayımız Ömer Köseoğlu” dedi.
CHP Denizli Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gülizar Karaca Çivril’i ziyaret etti. Çivril’de CHP ve İYİ Parti binalarına giden Gülizar Karaca partililer ile bir araya gelerek ittifak çalışmaları ve seçim stratejileri hakkında bilgiler verdi.
Çivril ziyaretinin ilk bölümünde CHP İlçe binasında partililer ile bir araya gelen Gülizar Karaca CHP –İYİ Parti ittifak adayının Çivril’de Ömer Köseoğlu olduğunu belirterek “Kamuoyu ve partililer arasında partimizin Çivril Belediye başkan adayının değişimi konusunda söylentiler var. Kaynağı nereden olduğu belli olmayan bu tür dedikoduların aslı astarı yoktur. Partimizin belediye başkan adayı Ömer Köseoğlu’dur. Değişeceği, yerine başka bir adayın geleceği gibi söylemlerin kimden ve nereden kaynaklandığını bilmiyoruz. Birinci ağızdan duymanız için bugün buradayım partimizin adayı Ömer Köseoğlu’dur. 31 Martta Ömer Köseoğlu ile belediye başkanlığını yeniden alacağız” dedi.
CHP binasındaki görüşmelerden sonra İYİ Parti Çivril İlçe binasına geçen Gülizar Karaca İYİ Partiler ile de bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Gülizar Karaca’nın Çivril ziyaretine CHP Çivril Belediye başkan adayı Ömer Köseoğlu, CHP İlçe başkanı Uğur Bayram, İYİ Parti İlçe Başkanı Celal Kadri Tort ile partililer ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.
Gülizar Karaca ziyaretler sonrası partililer ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası