• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

NİYAZİ VURAL 22 KÖY GEZDİ

NİYAZİ VURAL 22 KÖY GEZDİ

Ak Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Av. Niyazi Vural adaylığının netleşmesinin ardından çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz hafta çalışmalarına başlayan Vural 22 köy 2 sivil toplum örgütünü ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Vural seçmenlere projeleri hakkında bilgi verdi.
Niyazi Vural Çivril Ziraat Odası Başkanlığı ile Çivril Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı başta olmak üzere, Çağlayan, Çakallar, Belence, Osmanköy, Aşağı Çapak, Yukarı Çapak, Işıklı, Akdağ, Yeniköy, Kavakalanı, Aktaş, Yuvaköy, Beydilli, Süngüllü, Çetinler, Çandır, İshaklı, Gürpınar, Cabar, Karalar, Karabedirler ve Gümüşsu mahallelerinde seçmenlerle buluştu.
Çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirme yapan Vural; adaylığımız kesinleştikten sonra derhal çalışmalarımıza başladık. 17 yıllık siyasi hayatımızda sürekli saha idik, Çivril’de; Karalar Mahallesi’nden, Gökgöl Mahallesi’ne kadar, Yukarı Çapak’tan, Özdemirci, Reşadiye’ye kadar mahallelerimizin tamamını çok iyi biliyoruz. Dertlerini, sorunlarını hepsinden önemlisi çözüm yollarını biliyoruz, herkesin bir siyasi görüşü olabilir ancak biz siyaset yapmak için değil, Çivril’e hizmetkar olmak için aday olduk. Hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm Çivril’imizi kucaklayıp, birlikte çalışmak istiyoruz. Bizlere layık görülen bu görevde büyüklerimizin yüzlerini kara çıkarmamak için, daha yaşanır bir Çivril için, halkımıza hizmetkar olmak için, ben ve ekibim canla başla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda Çivril’in en ücra yerine kadar ulaşıp, seçmenlerimizin tamamına kendimizi, sevdamızı kabul ettirinceye kadar durmak yok yola devam. Allah utandırmasın” dedi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası