• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. NİYAZİ VURAL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. NİYAZİ VURAL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Çivril Belediye başkan adayı Niyazi Vural 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ilçede yayın yapan gazetelerin temsilcisi, muhabirleri ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Ertaş’ın da katıldığı toplantıda basın mensuplarına aday adaylığı süreci ile ilgili bilgi veren Niyazi Vural “Ak Parti Milletvekilimiz ve MYK üyesi Grup Başkanvekilimiz Cahit Özkan’ın Çivrilli olmasından dolayı Çivril Belediye başkan adayının belirlenmesi sürecinde özel bir itina ve gayret gösterdiğine inanıyorum” dedi.
Toplantıda 2019 Mart yerel seçimlerinde belirlenecek meclis üyelerinin ilçe yönetimi, büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan, milletvekilleri ve kendisinin olacağı bir konsensüs ile belirleneceğini belirterek “Meclis üyesi belirleme sürecinde ön seçim olmayacak bizim için öncelikli olan meclis üyelerimizin liyakat sahibi olması. Milletvekillerimiz, il ve ilçe yönetimimiz ile Osman Zolan ve bizim de dahil olduğumuz bir mekanizma ile meclis üyesi arkadaşlarımız belirleyeceğiz” dedi.
Adaylık sürecinde basın mensupları ile bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Niyazi Vural “Çivril için basın mensuplarının bakış açısı ve fikirlerinden faydalanmak için zaman zaman sizlerle bir araya geleceğiz” dedi.
Toplantı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. H:Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası