• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

ÇİFTÇİ BAĞIMSIZ ADAY OLACAK MI?

ÇİFTÇİ BAĞIMSIZ ADAY OLACAK MI?

Ak Parti ve MHP genel merkezinin yaptığı Cumhur İttifakı bazı il ve ilçelerde adayları ve parti tabanlarını üzdü.
Denizli Büyükşehir Belediyesi için yapılan ittifakta MHP adayını geri çekerek Ak Parti'nin adayı olan Osman Zolan'ı destekleyecek.
Çivril'de MHP ilçe teşkilatında ve tabanında Ak Parti'nin büyükşehir adayı Osman Zolan'ı destekleme konusunda herhangi bir sorun yaşamazken Çivril Belediye başkan adayı Ergun Çifti'nin geri çekilmesinin istenmesi olumlu karşılanmadı. Yaklaşık 40 gündür çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ergun Çiftçi MHP genel merkezi ve il başkanlığının teveccühü ile MHP'nin Çivril Belediye Başkan aday adayı değil doğrudan adayı olarak açıklanmıştı. Açıklanan adaylıkla birlikte Ergun Çiftçi ve MHP ilçe yönetimi tarafından meclis üyeleri dahi belirlenmiş ve seçim çalışmaları bu ekiple yürütülmekteydi. MHP'nin Çivril adayının geri çekilmesi ve Ak Parti'nin adayının desteklenmesi yönünde oluşturulan ittifaka olumlu bakmayan Ergun Çiftçi ve kurmuş olduğu ekibi ile istişare toplantılarına devam ediyor.
Çivril'in Belediye Başkan adayı olarak halk tarafından benimsenen ve vatandaşların sevgisini kazanmış olan Ergun Çiftçi önümüzdeki günlerde bağımsız olarak mı yoluna devam edecek? Bekleyip göreceğiz. Fakat görünen bir gerçek var ki o da Ergun Çifti'nin "Sözümüz söz, yolumuza devam ediyoruz" sloganı ile Çivril Belediye Başkan adaylığını devam ettirmeye kararlı olduğu gerçeği. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası