• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

“MUASIR MEDENİYET SEVİYESİNE İYİ PARTİ İLE ULAŞACAĞIZ”

“MUASIR MEDENİYET SEVİYESİNE İYİ PARTİ İLE ULAŞACAĞIZ”

Çivril İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Huriye Çiftçi yerel seçimlerde çok iddialı olduklarını vurgulayrak yeni yılda yeni umutların yeşereceğini belirtti.
Çiftçi verdiği mesajda ülke olarak çok zor bir dönemden geçtiğimizi ifade ederek, “inşallah yeni yılda geride bıraktığımız yıllarda olduğu gibi zorluklarla karşılaşmayız. Bizler İyi Parti’nin temsilcileri olarak önce yerel yönetimlerde söz sahibi olacak ve daha sonrada liderimiz Meral Akşenerin önderliğinde tüm ülkenin refah seviyesini artıracağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün muassır medeniyet seviyesi hedefine inşallah İyi Parti iktidarı ile kavuşacağız.
Yerel yönetimde söz sahibi olduğumuz taktirde genç, dinamik, ekibimizle birlikte çağdaş, modern bir Çivril’i halkımızın fikirleri ile yeni baştan inşa edeceğiz. Partimizin kadınlara verdiği değer ortada. 2019 yılının kadınların şiddet görmediği, çocuk gelinlerin olmadığı, bir yıl olmasını temenni ediyorum.
Bu vesile ile İlçe başkanım başta olmak üzere partili arkadaşlarım adına 2019 yılının tüm islam alemine, ülkemize, Çivril’imize refah, mutluluk ve özgürlük getirmesini Cenab-ı Allah’tan nizyaz ettiğimi belirtmek isterim.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası