• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

KİLO VERMEK İÇİN YARDIM BEKLİYOR

KİLO VERMEK İÇİN YARDIM BEKLİYOR

Çivril’de yaşayan 185 kilo ağırlığındaki yaşlı kadın aşırı kilolarından kurtulmak için yardım bekliyor.
Çivril’in Kızılcasöğüt mahallesinde tek başına yaşayan 64 yaşındaki Ulviye Akman aşırı kiloları nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarından kurtulmak için yetkililerden yardım bekliyor.
32 yıl önce eşinden boşanan ve Kızılcasöğüt mahallesinde yalnız yaşayan Ulviye Akman ilerleyen yaşı ile birlikte kilo almaya başladı. Ulviye Akman aldığı kilolar nedeniyle yataktan çıkamaz oldu ve hareket edemeyince kilo alması hızlandı. Son bir yıl içinde aldığı kilolar ile yatağa bağımlı hale gelen Ulviye Akman ayaklarının ağrıması nedeniyle yürümekte zorlanmaya başladı. İhtiyaçlarını ve ev işlerini emekleyerek yapmaya çalışan çoğu zamanda komşuların yardımıyla hareket edebilen yaşlı kadın tedavi görüp kilolarından kurtulmak istiyor.
Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından aldığı 430 lira engelli maaşı ile hayatını devam ettiren Ulviye Akman eşinden ayrıldıktan sonra yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kilo almaya başladığını ve zamanla kiloların arttığını belirterek “32 yıl önce eşim yurtdışına çıkmak için benden boşandı. Çocuklarımı da alarak beni burada bırakıp gitti. Ondan sonra sağlık sorunlarım başladı. Kullandığım ilaçlardan dolayı kilolarım artmaya başladı yaşlandıkça iyice arttı şimdi yataktan çıkamıyorum, ayaklarımın üstüne basamıyorum 200 kiloya yaklaştım. Hiçbir işimi göremiyorum. İhtiyaçlarımı emekleyerek gideriyorum. Kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Kimsem yok sadece engelli maaşım var hiçbir yere gidemiyorum” dedi. HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası