• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

LİDERE MAĞLUP OLDUK

LİDERE MAĞLUP OLDUK

Denizli Süper Amatör ligin derbisi olarak değerlendirilen maçta gülen taraf Çal Belediye Spor oldu.
Süper Amatör ligin ilk yarısının son maçında lider Çal Belediye Spor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye Spor sahadan 2 – 0 mağlup ayrıldı.
Ahmetçik Spor tesislerinde oynanan ve her iki takım seyircisinin yoğun ilgi gösterdiği maçta her iki takım da 90 dakikayı 10 kişi tamamladı. Seyir zevki ve oyun kalitesi yüksek bir maç oynayan iki takımda 90 dakika atak bir oyun sergilerken ilk golden sonra saha içinde yaşanan olaylar nedeniyle oyun 9 dakika durdu.
İlk yarı iki takımında karşılıklı ataklar geliştirdiği maçta Çal Belediye spor 70 . dakikada bulduğu gol ile durumu 1 – 0 yaptı. Golden sonra ataklarını arttıran Yeşil Çivril Belediye Spor yaptığı atak sonrası yediği kontra atak sonrası kalesinde ikinci golü gördü. İlk golden sonra gol sevincini seyircisi ile yaşayan Çal Belediye Sporlu oyunculara Yeşil Çivril Belediye Spor oyuncuları tepki gösterince iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Olaylar nedeniyle oyun 9 dakika durdu.
Ligin ilk yarısının son maçında Çal Belediye Spor sahadan 2–0 galip ayrılırken puanını 35’e çıkartarak liderliğini sürdürdü.
Yeşil Çivril Belediye Spor 6 haftalık galibiyet serisini bitirirken ilk yarıyı 25 puanla 4. sırada tamamladı. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası