• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

5 TORUN SAHİBİ CAVİDE NİNE ÖĞRENCİ OLDU

5 TORUN SAHİBİ CAVİDE NİNE ÖĞRENCİ OLDU

Çivril'de 5 torun sahibi 80 yaşındaki kadın, biçki-dikiş kursuna başladı.
Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan biçki-dikiş kursuna katılanlar arasında en çok ilgiyi 80 yaşındaki Cavide Topcu çekiyor.
80 yaşında biçki dikiş kursuna katılan Cavide nine, okumanın ve çalışmanın yaşı olmadığını belirterek, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursa katılmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Çivril'in Kızılcayer mahallesinde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan biçki dikiş kursuna katılan 3 çocuk, 5 torun sahibi 80 yaşındaki Cavide Topcu köylerinde açılan kursa katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek “Köyümüzde bayanlara yönelik bir kurs açılacağını duyunca merak edip gittim. Biçki dikiş kursu açılacağını duyunca öğrenmenin yaşı yok diyerek kayıt oldum. Kursa katılan bayanlar beni çok seviyor. Sürekli destek veriyorlar. Hangi yaşta olursa olsun insanın bir şeyler öğrenmesi kadar güzel bir şey yok. Biçki-dikiş kursunda hem çalışıyor hem de bir şeyler öğreniyorum. Böyle güzel çalışmalar yapan hocamıza ve yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.
Usta öğretici Fazilet Yazıcı, kursta her yaştan kadını görmekten mutlu olduğunu belirterek; "Kursumuzda her yaştan kadınlarımız var. 80 yaşındaki Cavide Topcu'nun kursumuza katılması bizi ayrıca mutlu etti. Biz ona biçki-dikiş öğretirken o da bizlere hayat tecrübelerini öğretiyor. Ben de diğer kursiyerlerimiz de bu durumdan son derece memnunuz." Dedi.
Çivril Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan biçki – dikiş kursuna yaklaşık 20 bayan haftanın 5 günü yaklaşık 7 ay eğitim alacak. HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası